Búcsúzik a Jobline Női Karriernap

Részletek hamarosan...

2018-tól sajnos nem kerül megrendezésre a Jobline Női Karriernap. Köszönjük, ha az eddigiekben velünk tartottál, bízunk benne, hogy sok szép pillanattal gazdagodtál az elmúlt négy év során. Rengeteg előadással, tanácsadással, kötetlen programmal találkozhattál, melyek önfejlesztés és karrierépítés szempontjából egyaránt útmutatóul szolgáltak.

Célkitűzésünk továbbra is változatlan, vagyis szeretnénk, hogy megtaláld a saját utad! Ebben másik nagyszabású rendezvényünk is óriási segítséget nyújthat, így, ha érdekel egy sok dologban hasonló, mégis picit más jellegű rendezvény, nézd meg, mivel találkozhatsz a HVG Állásbörzén!

Oszd meg velünk a véleményed!

Voltál már a Jobline Női Karriernapon? Az elmúlt négy évben rengeteg szakmai előadáson, workshopon, és kötetlen hangulatú programon vehettél részt. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi volt számodra a legkiemelkedőbb, így ha ellátogattál a rendezvényre legalább egyszer, kérjük, töltsd ki a lenti kérdőívet! Visszajelzésedet más rendezvényeink fejlesztéséhez használjuk fel. Ha szívesen értesülnél ezekről, add meg neved és e-mail címed a kérdőív végén! Köszönjük!

Ilyen volt a rendezvény

Cégeknek:

Állásbörzéink és karrierrendezvényeink során határozottan azt tapasztaltuk, hogy női látogatóink egyre előrelátóbbak, és egyre tudatosabban tervezik karrierjüket. Elhelyezkedésük érdekében alaposabban mérik fel a női munkaadói programok nyújtotta előnyöket, lehetőségeiket. Szívesen vesznek részt személyes tanácsadásokon, valamint közvetlenül keresik képzési és álláslehetőségeinket.

Habár a Jobline Női Karriernap 2018-tól nem kerül megrendezésre, ezekre az igényekre támaszkodva hasonló rendezvényünkön belül, a HVG Állásbörzén várjuk kiállító cégeinket! A látogatóink több mint fele nő, így kifejezetten őket megszólító programokkal is készülünk, például 2018 tavaszán a Női Karrier Utcában ismerkedhettek meg nekik szóló lehetőségekkel.  

A rendezvényről részletesebben a HVG Állásbörze weboldalán olvashat.

Ha felkeltettük figyelmét, érdeklődését az info@hvgallasborze.hu e-mail címre vagy a +36 1 787 5989-es telefonszámon várjuk.