Regisztráció

FONTOS!

A Női Karriernap kapcsán hazánk több meghatározó cége is várja a karrierükért tenni akaró, felsőoktatásban tanuló, pályakezdő vagy már tapasztalattal rendelkező diplomás hölgyeket. Azon érdeklődők regisztrációjára számítunk, akik tájékozódnának partnereink ajánlatairól vagy a karriertervezési folyamatban szeretnének segítséget kapni.

Ha már regisztráltál előző rendezvényünkre, akkor a korábban megadott e-mail címeddel és jelszavaddal tudsz belépni és frissíteni profilodat (Ha a jelszavadra nem emlékszel, akkor használd a jelszó-emlékeztető funkciót.)

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Személyes adatok
FIGYELEM! Egyes levelezőrendszerekbe sajnos nem minden esetben érkezik meg aktivációs levelünk, ezért amennyiben lehetséges, kérjük, ne regisztrálj freemail.hu, citromail.hu e-mail címekkel. Amennyiben másik e-mail címe megadásával sem kapod meg aktivációs levelünket, kérjük, írj nekünk a noikarriernap@jobline.hu címre.
Ön már regisztrált a jobline.hu állásportálon, kérjük írja be ottani jelszavát! (Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson ide!) Ezután nyomjon az OK gombra, és megjelennek a jobline adatbázisban szereplő adatai. Kérjük frissítse azokat, és az oldal alján nyomja meg a REGISZTRÁLOK gombot. Így regisztrál a HVG Állásbörzére, és egyúttal frissíti adatait a jobline adatbázisban.
Ön regisztrált már egy korábbi HVG Állásbörzére, kérjük írja be a jelszavát és a betöltődő adatok frissítése után nyomja meg a REGISZTRÁLOK gombot! (Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson ide!)
Ön regisztrált már egy korábbi HVG Állásbörzére, kérjük írja be a jelszavát és a betöltődő adatok frissítése után nyomja meg a REGISZTRÁLOK gombot! (Ha elfelejtette a jelszavát, kattintson ide!)
Születési idő *
Irányítószám
Település
Nem * Férfi
Preferenciák
FONTOS! Kérjük, hogy preferenciáidat pontosan, részletesen add meg.

KÉRJÜK, JELÖLD MEG, HOGY MELY TERÜLETEN DOLGOZOL, VAGY KERESEL ÁLLÁST ÉS MELY PROGRAMOK ÉRDEKELNEK. *
(többet is megjelölhetsz)
Mérnöki, Műszaki
Értékesítés-kereskedelem
Gazdasági, Pénzügyi
Informatikai
További területek
Ügyfélszolgálat / Szolgáltató központok
Természettudományi
Programok / Képzések
Nyelvismeret *
Ha kiválasztottad a nyelvet, nyomd meg a "Hozzáad" gombot!
ELSŐSORBAN MIÉRT VESZEL RÉSZT A KARRIERNAPON? *
Kérjük, előzetesen válassz legalább egyet a fönt említett 8 fő kategória elemei közül!
Állást keresek az alábbi területen:
AMENNYIBEN ÁLLÁST KERESEL, MILYEN KARRIERLEHETŐSÉGEK ÉRDEKELNEK? (többet is megjelölhetsz)
MELYIK MEGYÉBEN KERESEL ÁLLÁST/ TOVÁBBKÉPZÉSI LEHETŐSÉGET? *
(többet is megjelölhetsz)
Budapest
Nyugat-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Dél-Dunántúl
Dél-Alföld
Közép-Dunántúl
Észak-Magyarország
Külföld
Tanulmányok
Egyszerre csak egy végzettséget tudsz megadni. Kitöltés után nyomd meg a „Hozzáad” gombot!
Végzettség szintje
Iskola neve
Végzés (várható) éve
Képzés megnevezése
EDDIGI MUNKAHELYEK
Kérünk, kitöltés után nyomd meg a „Hozzáad” gombot!
Cég neve
Pozíció megnevezése
Pozíció területe
Pozíció szintje
Pozíció időtartama - tól
- ig
Pozíció leírása
Havi nettó jövedelemigény kézhez kapott fizetés + cafeteria
CV feltöltése - Töltsd fel az önéletrajzodat!A feltöltött fájl nem lehet nagyobb mint 2 MB, engedélyezett formátumok: pdf, jpg, doc, docx, rtf

FONTOS!

Önéletrajz feltöltésére a regisztráció után is van lehetőség. A Meetup-okon, valamint egyes Tanácsadásokon való részvétel előfeltétele a rendszerbe feltöltött önéletrajz.

A sikeres álláskeresés érdekében javasoljuk, hogy legalább egy önéletrajzot tölts fel a profilodhoz.

Jelen regisztrációval hozzájárulok, hogy a Jobline Női Karriernap rendezvény szervezői, nevezetesen a HVG Kiadó ZRt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 14, cégjegyzékszám: 01-10-041172, adatvédelmi nyilvántartási szám: 326-0002) és a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10, telephely: 1037 Budapest, Montevideo u. 14., cégjegyzékszám: 01-09-872621, adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-81624/2014, a továbbiakban Frissdiplomás Kft.) a személyes adataimat megőrizzék, a Jobline Női Karriernap szervezésének, lebonyolításának és szolgáltatásnyújtásainak céljából kezeljék, valamint, hogy az adataimat a hírlevél-rendszerükben és adatbázisukban elhelyezzék, és abból a célból kezeljék, hogy számomra állásajánlatokat és karrier-építésemet támogató információkat küldjenek. Tudomásul veszem, hogy a HVG Kiadó ZRt, mint a jobline.hu állásportál üzemeltetője, számomra az állásajánlatokat és a karrier-építésemet támogató információkat a jobline.hu márkanév alatt, a jobline.hu állásportál szolgáltatatásai által biztosítja.

Tudomásul veszem, hogy adataim kezelésére adott hozzájárulásom szükséges a regisztrációhoz és a Jobline Női Karriernapon való részvételhez, valamint hogy visszavonásig érvényes, azaz jogom van bármikor visszavonni azt.

Tudomásul veszem, hogy Jobline Női Karriernap rendszerébe a regisztráció során megadott e-mail címemmel tudok belépni.

Kijelentem, hogy az Adatvédelmi nyilatkozatot és a Felhasználói feltételeket elolvastam, megértettem, és elfogadom.
Hozzájárulok ahhoz, hogy a HVG Kiadó Zrt. termékeivel kapcsolatos elektronikus tájékoztatót küldjön számomra. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásom visszavonásig érvényes, azaz bármikor jogom és lehetőségem van leiratkozni az elektronikus hirdetéseket tartalmazó üzeneteikről.

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a rendezvényen mozgó- és álló képfelvételek készülnek. A rendezvény helyszínére kilátogató Felhasználóink a rendezvényre való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az esetlegesen róluk készült mozgóképek és fotók nyilvánosságra kerüljenek, azokat a szervezők, a rendezvény kiállítói és a média képviselői térítésmentesen felhasználják, hasznosítsák. A rendezvényen készült mozgó- és állóképek megjelenhetnek a médiában, a szervezők és a kiállítók honlapján, a közösségi média felületeken, a rendezvény tájékoztatóin és hirdetésein, valamint a rendezvényt bemutató egyéb felületeken korlátlan ideig.

Kiemelt partnereink
pszichologia logo
ITSH Logo Horizontal
Csatlakozz hozzánk