A rendezvény ingyenes, regisztrálj, és gyere el! Regisztráció

Helyszíni hasznos

Számos szolgáltatás segít a hatékony részvételedet. A következő dolgokról jó, ha tudsz, hogy egy felszabadult és élvezetes napot tölthess velünk.

Megközelítés | ParkolásBelépés | Játszóház | Karrier Kávézó | CV Fotózás | Mozisarok

Cím: Millenáris B épület (1024, Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)
Időpont: 2017. június 10. szombat
Nyitva tartás: 10:00-17:00

Megközelítés

A Millenáris a Széll Kálmán tér és a Széna tér csomópontjától száz méterre, a Marczibányi tér, és a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található.

Gyalog könnyen elérhető a Marczibányi téri, Lövőház utcai, Fény utcai, és a Kis Rókus utcai kapukon keresztül - a Széll Kálmán tér felől, amely megközelíthető:

Villamossal: 4, 6, 17, 56, 59, 61
Autóbusszal: 5, 21, 22, 28, 128, 56, 156, 158
Metróval: 2-es (piros)

Parkolás

Ha a Karriernapra autóval érkezel, akkor a Marcibányi téren tudsz díjmentesen parkolni, vagy választhatod a Mamut mélygarázsát, parkolóházát is, ahol óránként bruttó 300 Ft-ért tudod letenni a kocsidat.

Belépés

Hogy gördülékeny legyen a bejutás, érkezz kapunyitás előtt. Már 9:30-tól várunk Téged is!
Belépéshez készítsd elő a regisztrációkor kapott vonalkódodat.

Játszóház

Akkor sem kell kihagynod ezt a rendezvényt, ha nem tudod megoldani a gyerekfelügyeletet. Hozd el a Kicsit magaddal, és keresd a Rossmann Játszóházat, ahol szakképzett babysitterek vigyáznak rá, míg te programokon veszel részt és felméred a lehetőségeidet a potenciális munkaadóidnál.

Karrier Kávézó

A rendezvény helyszínén a Lidl Magyarország munkatársai finom kávéval várják a hölgyeket és urakat. Az érdeklődők egy espresso kíséretében karrierépítéssel kapcsolatban tájékozódhatnak és tanácsadásokon is részt vehetnek a Lidl Karrier Kávézóban. A cég munkatársaival való beszélgetés lehetőséget ad arra, hogy megtudd, milyen a kereskedelemben dolgozni Magyarország egyik vezető vállalatánál. Keresd őket a helyszínen, és érdeklődj az aktuális álláslehetőségekről.

CV Fotózás

Álláskeresés során az önéletrajzod a névjegyed! A pályázatod fontos eleme a fotó, ezért érdemes megfelelő minőségű képet választanod hozzá. Szeretnél egy profi fotós által készített fényképet? Akkor keresd a rendezvényen a Jobline standját (13)!

HVG Pszichológia MoziSarok

Megpihennél két program között? Összeszednéd a gondolataidat, mielőtt megszólítod a potenciális munkaadódat? Ha a rendezvény közepette egy kis nyugalomra vágysz, keresd fel a HVG Pszichológia MoziSarkot, ahol átgondolhatod a Téged ért impulzusokat, közben TED videókat nézhetsz, vagy akár pszichológia tesztet is tölthetsz lazításképpen.

Kiemelt támogatóink

A rendezvény ingyenes,
regisztrálj, és gyere el!

Időpont: 2017. június 10. szombat
Nyitva tartás: 10:00 - 17:00
Helyszín: Millenáris B épület

REGISZTRÁCIÓ