Regisztráció

FONTOS!

A Női Karriernap egy olyan fórum, ahol tájékozódhatsz a lehetőségeidről és szakmai támogatást is kaphatsz céljaid eléréséhez. A helyszínen megismerkedhetsz több meghatározó, versenyszférában működő cég tudatos nőket megszólító programjával, családbarát kezdeményezésével.

A rendezvényre aktív álláskeresőket, valamint karrierútjukkal és/vagy életútjukkal tudatosan foglalkozó hölgyeket egyaránt szeretettel várunk. A nyitott pozíciók mellett ugyanis kifejezetten karrierépítést támogató programokkal is várjuk a kilátogatókat.

Ha már regisztráltál korábbi rendezvényünkre, akkor az ott megadott e-mail címeddel és jelszavaddal tudsz belépni a profilodba, ahol néhány kattintással aktualizálhatod korábban megadott adataidat, pályázataidat és akár elérhetőségeidet is. (Ha a jelszavadra nem emlékszel, akkor használd a jelszó-emlékeztető funkciónkat.)

Belépés korábban már regisztráltaknak >>

A rendezvényen való részvétel INGYENES, csak regisztrálnod kell!

Milyen célból látogatsz ki a rendezvényre?

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Személyes adatok

Férfi
A LinkedIn profilodra mutató teljes linket másold ide a böngésző címsorából.

Preferenciák

FONTOS! Kérünk, hogy preferenciáidat pontosan, részletesen add meg, mert ez alapján tudunk majd Neked személyre szabottan kiállítókat és állásokat/képzéseket ajánlani.


Érdeklődési kör *

(Többet is kiválaszthatsz)

Mérnöki, Műszaki

Gazdasági, Pénzügyi

Ügyfélszolgálat, szolgáltató központok

Informatikai

Értékesítés-kereskedelem, marketing

Természettudományi

További területek

Programok / Képzések


Legalább középfokú aktív nyelvtudás :*

Beszélsz valamilyen nyelvet legalább középszinten?


Elsődleges érdeklődési területed: *

Állást keresek az alábbi területen:

Ha az angol mellett még egy idegen nyelven magabiztosan beszélsz, akkor a zöld színkóddal jelölt pozíciókkal kapcsolatban is érdeklődj bátran! Az SSC-k átlag feletti fizetéssel várnak!

Milyen tapasztalati szinten dolgozol / érdekelnek álláslehetőségek? *

(Többet is kiválaszthatsz)


Preferenciák

Képzés területe *


Elsődleges érdeklődési területed: *


Képzés szintje

(Többet is kiválaszthatsz)


Melyik megyében érdekelnek állás-/ képzési ajánlatok? *

(Többet is kiválaszthatsz)

Budapest

Nyugat-Dunántúl

Észak-Alföld

Közép-Magyarország

Dél-Dunántúl

Dél-Alföld

Közép-Dunántúl

Észak-Magyarország

Külföld


Tanulmányok *

Legmagasabb (folyamatban lévő) végzettség*
-

Havi nettó jövedelemigény
(kézhez kapott fizetés + cafeteria)

ezer Ft

CV feltöltése - Töltsd fel az önéletrajzod, hogy a helyszínen az e-Reg rendszer segítségével, vonalkódod beolvasásával is jelentkezhess a cégekhez!

A feltöltött fájl nem lehet nagyobb mint 2 MB, engedélyezett formátumok: pdf, doc, docx, rtf

Jelen regisztrációval hozzájárulok, hogy a Jobline Női Karriernap szervezői, nevezetesen a HVG Kiadó ZRt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 14, cégjegyzékszám: 01-10-041172, adatvédelmi nyilvántartási szám: 326-0002) és a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10, telephely: 1037 Budapest, Montevideo u. 14., cégjegyzékszám: 01-09-872621, adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-81624/2014, a továbbiakban Frissdiplomás Kft.) a személyes adataimat megőrizzék, a Jobline Női Karriernap szervezésének, lebonyolításának és szolgáltatásnyújtásainak céljából kezeljék, valamint, hogy az adataimat a hírlevél-rendszerükben és adatbázisukban elhelyezzék, és abból a célból kezeljék, hogy számomra állásajánlatokat és karrier-építésemet támogató információkat küldjenek. Tudomásul veszem, hogy a HVG Kiadó ZRt, mint a jobline.hu állásportál üzemeltetője, számomra az állásajánlatokat és a karrier-építésemet támogató információkat a jobline.hu márkanév alatt, a jobline.hu állásportál szolgáltatatásai által biztosítja.

Tudomásul veszem, hogy adataim kezelésére adott hozzájárulásom szükséges a regisztrációhoz és a Jobline Női Karriernapon való részvételhez, valamint hogy visszavonásig érvényes, azaz jogom van bármikor visszavonni azt.

Tudomásul veszem, hogy a Jobline Női Karriernap rendszerébe a regisztráció során megadott e-mail címemmel tudok belépni.

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy a rendezvényen mozgó- és álló képfelvételek készülnek. A rendezvény helyszínére kilátogató Felhasználóink a rendezvényre való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy az esetlegesen róluk készült mozgóképek, és/vagy fotók nyilvánosságra kerüljenek, azokat a szervezők a rendezvény honlapján, közösségi média felületeiken, tájékoztatóikban és hirdetéseikben, valamint a rendezvényt bemutató egyéb felületeken korlátlan ideig, térítésmentesen felhasználják, hasznosítsák.

Kiemelt támogatóink