A rendezvény ingyenes, regisztrálj, és gyere el! Regisztráció

Kristóf Imola

Kristóf Imola kétgyermekes anyuka, ma éppen otthonról dolgozik. Vele van 9 éves kisfia, aki influenza miatt hiányzik az iskolából, ráadásul mára 10 éves testvére is lebetegedett. Imola tíz évig volt otthon gyermekével, és ezt követően, a Morgan Stanley Return to Work - Lendüljön újra munkába programjában kezdte újra karrierje építését.

Minden szülő, így Imola mindennapjaiban is számos alkalommal merülnek fel vártalan, de azonnali megoldásra váró problémák, például, ha a gyermek egyik napról a másikra megbetegszik és akár a munkanap közepén kell elmenni érte az óvodába, iskolába. Az ilyen helyzetekben mindig nagy érték, ha egy vállalat rugalmas és lehetőséget biztosít például az otthoni munkavégzésre. Még jobban felértékelődik mindez, ha figyelembe vesszük, hogy Imola nagyobbik gyermeke több figyelmet igényel, mivel négy éves korában Asperger szindrómával diagnosztizálták. Éppen ezért a család egy olyan megoldást keresett, ahol Imola szükség esetén meg tudja oldani otthonról a munkavégzést.Imola édesapja talált rá a Morgan Stanley Return to Work programjára ő győzte meg arról is, hogy érdemes jelentkeznie.

„Visszatérni a munkába ilyen sok idő után nem egyszerű dolog, főleg nem egy olyan gyorsan változó szakmában, mint az informatika. A Morgan Stanley ebből a szempontból nem egy átlagos vállalat. A programjuk tényleg komoly segítséget jelent, hatalmas lehetőséget az újrakezdésre. Adtak időt a visszarázódásra, sok segítséget kaptam, hogy felvegyem újra a munka ritmusát. Mindenkit, aki hozzám hasonlóan hosszabb időre távolodott el a szakmájától csak bátorítani tudok, hogy jelentkezzen.” – elevenítette fel a visszatérést Imola, aki tavaly vett részt a Programban.

A Morgan Stanley idén is elindítja „újrakezdő” programját, melynek célja továbbra is segíteni azon álláskeresőket, akik legalább 2 év kihagyás után szeretnének visszatérni hivatásukhoz.

Bővebb információ a programról és a jelentkezésről ide kattintva!

A rendezvény ingyenes,
regisztrálj, és gyere el!

Időpont: 2017. június 10. szombat
Nyitva tartás: 10:00 - 17:00
Helyszín: Millenáris B épület

REGISZTRÁCIÓ